До випічки

Кондитерські добавки Огородник – секрет досконалої випічки!

Кондитерські добавки ТМ Пекарик допоможуть досягнути ідеального результату: пухка, ароматна і смачна випічка гарантована!
Продукція створена з урахуванням сучасних стандартів якості і технологій виробництва. Кожна складова ретельно перевіряється, щоб забезпечити відмінний результат у приготуванні домашньої і професійної випічки.
У лінійці До випічки представлені різноманітні кондитерські інгредієнти, які підходять для домашньої і професійної випічки. 

  • Розпушувач тіста (порошок для печива) забезпечить легкість, рівномірну пористу структуру тіста і збільшить об’єм виробів в рази; ідеально підходить для приготування печива.
  • Ванільний цукор дарує ніжний аромат ванілі, наповнюючи дім затишком і теплом.
  •        Харчовий желатин стане незамінним для приготування десертів, желе, заливних страв і кремів.
  • Лимонна кислота допомагає регулювати кислотність, покращує смак страв і використовується для консервування, приготування різноманітних напоїв, кремів та ін.

Узвар Наш сад
Ванільний цукор

Склад:цукор харчовий білий, етил-ванілін, цукор-пудра, ароматизатор "Ванілін", ідентичний натуральному.


Призначення: для виготовлення солодкої випічки: бісквіти, маффіни, капкейки, кекси, тістечка; ароматизації кремів, мусів, молочних десертів, морозива.

Лимонна кислота
лимонна кислота

Склад:моногідрад харчовий (Е330).



Лимонна кислота Пекарик застосовується як регулятор кислотності при виготовленні кулінарних і кондитерських виробів, і навіть для консервування овочів і фруктів.

Розпушувач тіста
Розпушувач тіста

Склад:крохмаль картопляний, натрію дигідропірофосфат (Е450і), сода харчова (натрій двовуглекислий).


Спосіб застосування: досить просто змішати порошок із сухими компонентами для тіста, а потім з'єднати з рідкими та ретельно перемішати. Реакція почнеться відразу.

Узвар Здоров'я
Желатин харчовий

Желатин простий в застосуванні: рекомендовано для приготування желе, мусів, фруктових начинок для тортів і десертів, згущених збитих вершків, кремів для приготування заливних страв. 10 г желатину (1 ст. л.) залити 1-1,5 склянкою гарячого (70-80º) сиропу або бульйону, перемішати до повного розчинення, процідити, розлити у форми до повного застигання.

Кондитерські додатки ТМ Пекарик – вибір тих, хто прагне створювати кулінарні шедеври з гарантією якості!
Асортимент харчових добавок задовольнить потреби як домашніх кондитерів, так і професіоналів. Наші продукти відповідають найвищим стандартам якості і безпеки. Незалежно від того, чи ви професійний кондитер, чи просто любитель домашньої кулінарії, наші добавки дозволять вам створити справжні шедеври солодкої кухні.

Завдяки дистриб’юторській мережі компанії «Едельвелла», продукція доступна для замовлення по Україні за вигідними цінами.

Обирайте кондитерські добавки Пекарик із впевненістю в тому, що ваші десерти будуть смачними, красивими і завжди вдалими!

Переваги
Кондитерські добавки від українського виробника:
1. Виняткова якість – всі представлені товари постачаються перевіреними компаніями-партнерами.
2. Кондитерські добавки Пекарик дозволяють вирішити широкий спектр завдань у сфері виробництва солодощів.
3. Доступна та вигідна ціна – пропонуємо одні з найвигідніших цін на ринку без втрати якості.

We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. Learn more about our cookie policy.
Accept all Decline all Change preferences
Cookies