До випічки
Кондитерські добавки Огородник – секрет досконалої випічки!
Кондитерські добавки ТМ Пекарик допоможуть досягнути ідеального результату: пухка, ароматна і смачна випічка гарантована!
Продукція створена з урахуванням сучасних стандартів якості і технологій виробництва. Кожна складова ретельно перевіряється, щоб забезпечити відмінний результат у приготуванні домашньої і професійної випічки.
У лінійці До випічки представлені різноманітні кондитерські інгредієнти, які підходять для домашньої і професійної випічки.
- Розпушувач тіста (порошок для печива) забезпечить легкість, рівномірну пористу структуру тіста і збільшить об’єм виробів в рази; ідеально підходить для приготування печива.
- Ванільний цукор дарує ніжний аромат ванілі, наповнюючи дім затишком і теплом.
- Харчовий желатин стане незамінним для приготування десертів, желе, заливних страв і кремів.
- Лимонна кислота допомагає регулювати кислотність, покращує смак страв і використовується для консервування, приготування різноманітних напоїв, кремів та ін.
Ванільний цукор
Склад:цукор харчовий білий, етил-ванілін, цукор-пудра, ароматизатор "Ванілін", ідентичний натуральному.
Призначення: для виготовлення солодкої випічки: бісквіти, маффіни, капкейки, кекси, тістечка; ароматизації кремів, мусів, молочних десертів, морозива.
лимонна кислота
Склад:моногідрад харчовий (Е330).
Лимонна кислота Пекарик застосовується як регулятор кислотності при виготовленні кулінарних і кондитерських виробів, і навіть для консервування овочів і фруктів.
Розпушувач тіста
Склад:крохмаль картопляний, натрію дигідропірофосфат (Е450і), сода харчова (натрій двовуглекислий).
Спосіб застосування: досить просто змішати порошок із сухими компонентами для тіста, а потім з'єднати з рідкими та ретельно перемішати. Реакція почнеться відразу.
Желатин харчовий
Желатин простий в застосуванні: рекомендовано для приготування желе, мусів, фруктових начинок для тортів і десертів, згущених збитих вершків, кремів для приготування заливних страв. 10 г желатину (1 ст. л.) залити 1-1,5 склянкою гарячого (70-80º) сиропу або бульйону, перемішати до повного розчинення, процідити, розлити у форми до повного застигання.
Обирайте кондитерські добавки Пекарик із впевненістю в тому, що ваші десерти будуть смачними, красивими і завжди вдалими!
Переваги
Кондитерські добавки від українського виробника:
1. Виняткова якість – всі представлені товари постачаються перевіреними компаніями-партнерами.
2. Кондитерські добавки Пекарик дозволяють вирішити широкий спектр завдань у сфері виробництва солодощів.
3. Доступна та вигідна ціна – пропонуємо одні з найвигідніших цін на ринку без втрати якості.