Японська кухня зберігає в собі багатовікові традиції. Те, з яким умінням і душею японці готують і подають їжу на стіл, те, які продукти вони вибирають і поєднують, як вишукано прикрашають, не може не дивувати. Навчитися такому кулінарному мистецтву – легко. Варто лише придбати ароматно-пряні соуси та спеціальні набори для приготування суші від перевіреного виробника. Адже компанія «Едельвелла» співпрацює, і є дистриб’ютором якісної продукції ТМ Hokkaido Club. Приготувати смачні роли і суші вдома можна власноруч.
Набори Hokkaido Club для приготування суші містять всі необхідні інгредієнти, щоб створити справжній кулінарний шедевр японської кухні. До їх складу входять: відбірний рис, спеціальний оцет, водорості норі, маринований імбир, васабі та навіть бамбуковий коврик і палички. З набором від Hokkaido Club Ви з легкістю можете приготувати оригінальні та різноманітні роли в себе вдома, не прикладаючи додаткових зусиль. Адже не потрібно ходити по магазинах в пошуках усіх необхідних інгредієнтів, повний комплект потрібних продуктів є в одному наборі Hokkaido Club.
Набір Hokkaido Club для приготування суші (Оптимальний) 510 г
Склад набору: Рис для суші - 300 г; Норі - 5 листів; Васабі сухий - 30 г; Імбир маринований - 80 г; Соус соєвий - 100 г; Рисовий оцет - 50 мл; Кунжут білий - 20 г; Палички бамбукові - 4 пари.
Набір Hokkaido Club для приготування суші 601 г
Склад набору: Рис для суші - 300 г; Норі - 5 листів; Васабі сухий - 30 г; Імбир маринований - 80 г; Соус соєвий - 100 г; Рисовий оцет - 50 мл; Кунжут білий - 20 г; Палички бамбукові - 4 пари.
Набір Hokkaido Club для приготування суші (6 осіб) 1150 г
Склад набору: Рис для суші - 400 г; Норі - 8 листів; Васабі сухий - 15 г; Імбир маринований - 80 г; Соус соєвий - 200 г; Рисовий оцет - 55 мл; Кунжут білий - 25 г; Палички бамбукові - 6 пар; Фіксатор навчальний; Килимок бамбуковий; Рукавички п/е одноразові - 1 пара.
Приготувати надзвичайно смачні суші можна із продуктами від ТМ Hokkaido Club. В запропонованому асортименті Ви віднайдете відбірний рис, хрумкі листи норі, пікантний імбир, пекуче васабі та ін. інгредієнти для створення власних кулінарних шедеврів.
Рис Hokkaido Club додасть стравам довершеного смаку. З ним Ви зможете приготувати в домашніх умовах справжні апетитні роли. Дрібні зернятка рису мають рівномірну форму, містять мінімальну кількість крохмалю і під час варіння не склеюються.
Водорості норі ТМ Hokkaido Club є ідеальними для приготування суші. Вони мають міцну еластичну структуру й насичений зелений колір. Колись давно, саме водорості роду «Порфіра», до яких і належать норі, вважалися вишуканим делікатесом і використовувалися в якості лікувального засобу. На сьогодні, водорості норі – це не тільки смачний інгредієнт для приготування суші, а й багате джерело мінеральних речовин і вітамінів.
Соєві соуси Hokkaido Club – смачні, ароматні та універсальні. В міру пікантний солоний смак підходить не лише до суші, а й до риби, м’яса, різноманітних гарнірів (гречки, рису, макаронів) тощо. Також соєві соуси від ТМ Hokkaido Club чудово доповнять і стануть основою для багатьох маринадів і заправок. Лаймовий, Гострий, Теріякі, Класік – кожний може віднайти свій особливий смак.
Насправді, японська кухня – це звід вікових традицій і ритуалів, а процес приготування страви і сама трапеза – це мистецтво. Тому, найкращий спосіб його опанування – це купити все для суші від ТМ Hokkaido Club.
Соус Hokkaido Club соєвий Класік 200 г ск/б для суші
Склад: вода питна, сіль кухонна, цукор, порошок соєвого соусу 4.5% (соя, пшениця, гідролізований соєвий протеїн, цукор, мальтодекстрин, підсилювач смаку й аромату (глутамат, інозинат і гуанілат натрію), барвник (цукровий колер — містить глютен), регулятор кислотності (лимонна кислота) консервант (бензоат натрію, сорбат калію).
Соус Hokkaido Club соєвий Класік 500 г пет для суші
Склад: вода питна, сіль кухонна, цукор, порошок соєвого соусу 4.5% (соя, пшениця, гідролізований соєвий протеїн, цукор, мальтодекстрин, підсилювач смаку й аромату (глутамат, інозинат і гуанілат натрію), барвник (цукровий колер — містить глютен), регулятор кислотності (лимонна кислота) консервант (бензоат натрію, сорбат калію).
Соус Hokkaido Club соєвий Преміум 200г ск/б для суші
Склад: вода питна, сіль кухонна, цукор, порошок соєвого соусу 4.5% (соя, пшениця, гідролізований соєвий протеїн, цукор, мальтодекстрин, підсилювач смаку й аромату (глутамат, інозинат і гуанілат натрію), барвник (цукровий колер — містить глютен), регулятор кислотності (лимонна кислота) консервант (бензоат натрію, сорбат калію).
Соус Hokkaido Club соєвий Преміум 500 г ПЕТ для суші
Соус Hokkaido Club соєвий Гострий 200 г ск/б для суші
Соус Hokkaido Club соєвий Лаймовий 200 г ск/б для суші
Соус Hokkaido Club соєвий Теріяки 200 г ск/б для суші
Оцет рисовий Hokkaido Club 200 мл с/б
Імбир маринований Hokkaido Club є одним із основних інгредієнтів для суші та ролів. Він має пряний аромат і гострий своєрідний смак. Маринований імбир чудово прикрасить не тільки роли, але й овочеві страви, рибу, салати і темпуру. Він, нарізаний тонкими скибочками та замаринований за спеціальною рецептурою, виконує одну з головних функцій японської кухні: не дає смакам різних ролів змішатися.
Імбир Hokkaido Club маринований 80 г д/п для суші
Склад: корінь імбиру, вода питна, сіль кухонна, регулятор кислотності (оцтова кислота), лимонна кислота, підсолоджувач (аспартам - містить джерело фенілаланіну), консервант (сорбат калію), підсилювач смаку й аромату (глутамат натрію), містить барвник (Е129).
Імбир Hokkaido Club маринований 400 г д/п для суші
Склад: корінь імбиру, вода питна, сіль кухонна, регулятор кислотності (оцтова кислота), лимонна кислота, підсолоджувач (аспартам - містить джерело фенілаланіну), консервант (сорбат калію), підсилювач смаку й аромату (глутамат натрію), містить барвник (Е129).
Імбир Hokkaido Club маринований 230 г с/б для суші
Склад: корінь імбиру, вода питна, сіль кухонна, регулятор кислотності (оцтова кислота), лимонна кислота, підсолоджувач (аспартам - містить джерело фенілаланіну), консервант (сорбат калію), підсилювач смаку й аромату (глутамат натрію), містить барвник (Е129).
Імбир Hokkaido Club маринований 440г с/б для суші
Васабі Hokkaido Club – гостра приправа, яка широко використовується в японській кухні. Там вона більш відома під назвою «японський хрін». Васабі – висушений та подрібнений корінь рослини сімейства капустяних, який володіє сильним ароматом та гострим смаком. Васабі можна подавати не лише до ролів та суші, а також до страв із рису і риби.
Склад: васабі (сухий).
наші КОНТАКТИ
вул. Небесної сотні 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл., Україна